Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul Alianţei PSD-PNL la funcţia de primar general al Bucureştiului, a precizat că nu este incompatibil şi că nu a primit nicio concluzie din partea ANI, în urma unui control al Corpului de Control al premierului de la acea dată, Ludovic Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Nu sunt incompatibil. Am fost transformat în două săptămâni de zile dintr-un om normal, în inamicul public numărul unu. Corpul de control al domnului Orban, în momentul ăla, a bătut câmpii cu graţie şi asta este evident pentru că, vă spun cinstit, noi am avut o discuţie atunci, în momentul ăla, şi jumătate din raport după prima discuţie orficială pe părţi din raport a căzut pentru că legile invocate în raport nu mai erau de actualitate. Au rămas nişte constatări care probabil s-au dus la ANI. ANI a cerut documente în toată perioada asta. Nu am primit nicio concluzie”, a declarat Cîrstoiu, luni, la Antena 3.
 
Cîrstoiu a explicat că este acuzat că socrul său controlează una dintre societăţile sale comerciale, însă, s susţinut el, socrul şi-a desfăşurat activitatea pe această firmă.
 
”Faptul că cineva încearcă să inducă faptul că am încălcat nişte legi, că am făcut aia, că am o maşină, că... haideţi să vedeţi o mizerie. Spun că socrul meu este administrator la una dintre firme. Da, socrul meu e medic pediatru, iar una dintre societăţile comerciale care avea activităţi medicale a fost o vreme îndelungată, până a ieşit la pensie, societatea sub care şi-a desfăşurat activitatea în Mioveni. Asta e unul din lucrurile care mi se par halucinante. Sau s-a dus la metrou şi şi-a cumpărat bilet cu 200 de lei. Faceţi zoom pe imagine şi vedeţi că era de 50 de lei”, a mai spus Cîrstoiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.