Fostul ministru al Cercetării Ciprian Teleman a transmis, miercuri seară, un mesaj după demiterea secretarului de stat Cristian Litan. ”Nu au fost demişi secretarii de stat USR PLUS. A fost demis Cristian Litan, fost prorector al Universităţii Babeş-Bolyai, apolitic, cel care a venit în MCID ca să construiască sinergia care ne lipseşte dintre universităţi şi institutele de cercetare”, afirmă fostul ministru. Acesta i-a transmis lui Litan scuze pentru ”mocirla” în care l-a băgat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu au fost demişi secretarii de stat USR PLUS. A fost demis Cristian Litan, fost prorector al Universităţii Babeş-Bolyai, apolitic, cel care a venit în MCID ca să construiască sinergia care ne lipseşte dintre universităţi şi institutele de cercetare şi în privinţa căruia m-am sfătuit la începutul mandatului cu domnul rector Daniel David, înainte de a-i propune această misiune”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Ciprian Teleman.  

Fostul ministru afirmă că fostul secretar de stat este ”un om de un profesionalism exemplar şi care a avut o activitate impecabilă”.  

”Cu această nefericită ocaziei îi prezint scuzele mele pentru mocirla în care l-am băgat. Sper să mă ierte”, a mai transmis Teleman.  

Deciziile privind eliberarea din funcţie a 26 secretari de stat au fost deja publicate în Monitorul Oficial. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.