Premierul Dacian Cioloş a afirmat, joi seară, la Digi24, că ministrul Justiţiei, Raluca Prună, este o persoană cu care a lucrat bine, fără experienţă politică, dar care şi îşi foloseşte experienţa profesională cât de bine poate, caracterizând-o ca fiind ”onestă, dar câteodată prea directă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu cu doamna ministru Prună am lucrat bine, e o persoană onestă, care e directă, probabil câteodată prea directă, care nu are experienţă politică, dar are onestitate şi îşi foloseşte experienţa profesională cât de bine poate în ceea ce face”, a declarat premierul Dacian Cioloş, întrebat fiind dacă o va demite pe ministrul Prună.

Premierul crede că ar trebui făcută mai puţină justiţie la televizor şi mai mulită în tribunale. ”Eu cred că lucrurile au progresat foarte bine în aceşti ultimi ani. E important, în continuare, să nu transformăm justiţia într-o armă cu care să lupte unii împotriva celorlalţi. E important ca legile să fie bine făcute pentru ac justiţia să poată să ia decizii bune şi decizii clare, care să nu fie interpretate şi cred că e foarte important să facem din ce în ce mai puţină justiţie la televezior şi din ce în ce mai multă justiţie în tribunale”, a arătat şeful Executivului, afirmând că sunt lucruri care au progresat, dar ”cei din justiţie au dreptate când spun că au nevoie de o abordare multi anuală şi alocări bugetare pentru a crea condiţii în tribunale pentru ca Justiţia să îşi poată face bine treaba”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.