Fostul prim-ministru Dacian Cioloş a declarat că, „după ce politicienii au dezbătut săptămâni în şir pe tema comasării alegerilor”, şeful Guvernului Marcel Ciolacu anunţă şi comasarea PSD cu PNL, deoarece „dacă ajungi în anumite funcţii de stat trebuie să decizi ce e mai bine pentru România”. Acesta a adăugat că acesta este modalitatea prin care pot începe regimuruile autoritare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Cam aşa încep regimurile autoritare, când cei ajunşi într-o funcţie de putere consideră de la un moment dat că «eu sunt poporul» şi «eu ştiu cel mai bine ce vor oamenii». Din păcate pentru Marcel Ciolacu şi din fericire pentru România, încă avem alegeri în acest an şi jongleriile politice pe care le gândesc liderii pentru a-şi cimenta autoritatea pot fi dejucate la vot. Fricoşii din capul statului uită că românii au o mare aversiune pentru partidul-stat care controlează tot”, a afirmat Dacian Cioloş, potrivit unui comunicat de presă.
 
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi, despre negocierile din coaliţie cu PNL, că una dintre soluţii este o alianţă electorală sau o alianţă politică, care va da stabilitate României şi că el, doreşte ca mâine să anunţe tot calendarul de alegeri.
 
„Cred că suntem nişte oameni serioşi, dacă venim în faţa românilor cu un proiect pentru anumite alegeri, venim cu un proiect de ţară pentru toate alegerile, dacă decidem acest lucru”, a mai afirmat Ciolacu.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.