Preşedintele demisionar al USR, Dacian Cioloş, a declarat, luni, referitor la o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale, că aceasta "presupune un partid puternic care să te susţină", iar "aici avem de lucru". El a precizat că este în continuare europarlamentar şi că nu ia în calcul refacerea PLUS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am în calcul să refac PLUS", a afirmat, luni, în conferinţa de presă, Dacian Cioloş.

El a reiterat că rămâne în USR.

"Eu sunt europarlamentar, sunt membru de partid, voi participa la discuţiile din partid.  Am vrut să arătăm că rămânem împreună", a menţionat Cioloş.

Întrebat despre o candidatură la alegerile prezidenţiale, el a răspuns: "Nu am mai discutat de ea de mult. O candidatură la prezidenţiale presupune un partid puternic care să te susţină. Şi aici avem de lucru".

De asemenea, el a precizat că nu a făcut diferenţe între foştii membri ai USR şi foştii membri ai PLUS.

"Importantă nu e eticheta, ci comportamentul care nu ajută la încredere şi nu ajută nici să ne întărim", a adăugat el.

Cioloş a menţionat că el a fost ales cu un program, cu un mandat, dar dacă nu avea susţinerea Biroului Naţional acel program rămânea la stadiul de "dorinţe exprimate pe hârtie".

"Nu a fost o ameninţare cu demisia. Acest program are un sens dacă îl susţineţi, dacă nu îl susţineţi nu mai putem continua împreună", a arătat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.