Maria Gheorghiu, cofondatoarea asociaţiei OvidiuRo, alături de Leslie Hawke, a fost numită consilier de stat la Cancelaria primului-ministru, potrivit unei decizii a premierului. Maria Gheorghiu este iniţiatoarea programului tichetelor sociale pentru grădiniţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Maria Gheorghiu se alătură echipei guvernamentale într-un moment important pentru a continua şi implementa programele-fanion ale Executivului: Pachetul naţional anti-sărăcie, Comisia de tăiat hârtii şi Pachetul de măsuri pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate”, ae precizează într-un comunicat de presă al Executivului.

Potrivit sursei citate, experienţa celor 15 ani la catedră a Mariei Gheorgiu şi tenacitatea de care a dat dovadă pe parcursul a încă 15 ani în managementul unui ONG au fost încununate de succes prin preluarea, pentru prima dată, la nivel guvernamental a unui program social iniţiat de societatea civilă în beneficiul comunităţilor defavorizate. Astfel, iniţiativa ,,Fiecare Copil în Grădiniţă” prin care se stimulează participarea în învăţământul preşcolar a copiilor din familii defavorizate a devenit program de interes naţional, prin finanţarea de la buget a tichetelor sociale pentru grădiniţă.

Maria Gheorghiu are studii în psihologie şi a participat, în ţară şi în străinătate, la numeroase programe în domeniul educaţiei şi managementului.

Maria Gheorghiu este cofondatoarea asociaţiei OvidiuRo alături de Leslie Hawke, mama actorului american Ethan Hawke.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.