Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, la Parlament, că este o discuţie în interiorul partidului privind susţinerea lui Iulian Iancu pentru postul din cadrul ANRE, eliberat după demisia fratelui lui Paul Stănescu, Alexandru Stănescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este o discuţie avută în interiorul partidului, în acest moment nu este o decizie”, a spus preşedintele PSD, despre o susţinere a lui Iulian Iancu pentru postul din cadrul ANRE eliberat de Alexandru Stănescu prin demisie. 

Întrebat dacă a cerut o verificare a acestuia, Ciolacu a spus; ”Pentru toate propunerile politice din cadrul Guvernului sau din cadrul Parlamentului, am cerut prin secretariatul general al Guvernului o astfel de verificare. Mi se pare de bun simţ”. 

Liderul PSD Marcel Ciolacu a solicitat serviciilor secrete un punct de vedere privind numirea lui Iulian Iancu în conducerea ANRE, susţin surse din conducerea partidului pentru News.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.