Marcel Ciolacu a declarat că îl îngrijorează imaginile difuzate în mass-media care arată că şefi din Poliţie s-au întâlnit cu membri ai clanului Duduianu înaintea ceremoniei de înmormântare a lui Emi Pian. Liderul PSD a adăugat că există un dublu limbaj al ministrului de Interne Marcel Vela când spune „sunt cu ochii pe voi”, însă în realitate „eu sunt într-o frăţie cu interlopii”. El a mai spus că nu înţelege cum este posibil ca Vela să fie ministru dar şi candidat la Consiliul Judeţean din Caraş-Severin şi Consiliul Local Caransebeş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt îngrijorat de ceea ce se întâmplă şi mai ales cu acest dublu limbaj cu «sunt cu ochii pe voi» şi de fapt ei sunt într-o frăţie cu interlopii. O singură întrebare mai am şi eu pentru domnul ministru Vela, dacă se poate, eu ştiu că ministrul de Interne organizează alegerile, aşa e într-un stat democratic. Domnul ministru Vela este candidat la Consiliul Judeţean Caraş=Severin şi candidat la Consiliul Local Caransebeş. Dacă vi se pare normal, asta este democraţia şi România normală pe care preşedintele Iohannis ne-a fluturat-o”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat despre subiect joi la finalul Consiliului Politic Naţional al PSD.

Secretarul de stat în MAI Bogdan Despescu explică întâlnirea dintre şefi ai Poliţiei şi interlopi înaintea înmormântării lui Emi Pian, precizând că Poliţia Română nu a negociat siguranţa cetăţenilor cu nicio persoană, că nu a negociat aplicarea legii şi că în cazul acestui conflict dintre clanuri instanţa a respins efectuarea a 33 de percheziţii.

Şeful IGPR chestorul Liviu Vasilescu, cel care apare în imaginile de la întâlnirea cu reprezentanţii clanului Duduianu difuzate în spaţiul public, a precizat că a fost o operaţiune oficială, legală. Niciunul dintre cei doi nu a rămas pentru a răspunde întrebărilor jurnaliştilor.

Adevărul a difuzat imagini din care ar rezulta că şefi din Poliţie s-au întâlnit cu membri ai clanului Duduianu înaintea ceremoniei de înmormântare a lui Emi Pian.

Pe 14 august, ministrul de Interne, Marcel Vela a scris pe Facebook că nu este în campanie, nu este în concediu şi este cu ochii pe toţi cei care încalcă legea şi a publicat o fotografie sugestivă în acest sens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.