Marcel Ciolacu i-a cerut premierului Ludovic Orban ca Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, care este în continuare spital COVID-19, să poată primi bolnavi cronici. Liderul PSD îi trasmite şefului Executivului că „bolnavii cronici nu sunt cobaii guvernării peneliste”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Politica nu se face în spitale, domnule Orban! Bolnavii cronici nu sunt cobaii guvernării peneliste! Spitalele trebuie deschise pentru bolnavii cronici! Este inadmisibil ca, după atâtea luni de zile, Guvernul Iohannis-Orban să-şi bată în continuare joc de bolnavii cronici şi să-i pună pe drumuri, riscându-le de multe ori viaţa!”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri pe Facebook. 
 
Acesta a precizat că această unitate sanitară e menţinută ca spital COVID-19, chiar dacă sunt sub 50 de pacienţi internaţi, iar spitalul are o capacitate totală de 405 paturi.
 
„Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, un spital cu 405 paturi, este menţinut în continuare Spital COVID. Deşi sunt sub 50 de pacienţi internaţi! Deşi autorităţile locale au investit enorm pentru ca acest spital să poată primi, în condiţii de siguranţă, toţi bolnavii! Nu vă mai jucaţi cu viaţa oamenilor! Lăsaţi bolnavii cronici să se trateze!”, a completat Ciolacu. 

Marcel Ciolacu, alături de secretarul general al PSD Paul Stănescu, şi al prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, a avut miercuri o întâlnire electorală cu alegătorii în oraşul Râmnicu Sărat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.