Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că PNL a ajuns să facă alegeri "cu poliţia la uşă". "Simulacrul alegerilor de la PNL Timiş este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea şi maţe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-şi căra ei pumni în cap în disputele lor interne", susţine el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Voi sunteţi urmaşii Brătienilor?! Nişte circari şi marţafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL- partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliţia la uşă!!! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiş este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea şi maţe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-şi căra ei pumni în cap în disputele lor interne", a scris Marcel Ciolacu, sâmbătă, pe Facebook.

El a arătat că este "grav" faptul că "aceşti iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele ţării", de economie, de pandemie, de educaţie.

"În timp ce ei se îmbrâncesc şi se înjură ca la uşa cortului pentru ciolan: - S-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2;- Vama Giurgiu este blocată de sute de turişti care se întorc în ţară! Şi sunt doar câteva dintre ADEVĂRATELE probleme ale românilor! Sunteţi DECUPLAŢI de realitate! Românii deja ştiu!", a conchis Ciolacu.

În cursa pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Timişoara au rămas doar doi candidaţi din cei 17 înscrişi, viceprimarul municipiului Timişoara Cosmin Tabără şi deputatul Claudiu Chira.

Scandalul la alegerile PNL Timişoara a continuat şi sâmbătă, încă de când s-a aflat că regula pentru acces este aceea ca participanţii la conferinţa de alegeri să fie înregistraţi şi să primească o brăţară pentru a putea să voteze, iar cei care nu sunt pe convocator n-au putut pătrunde în incintă.
 
Aceştia au început să vocifereze, iar forţele de ordine ale centrului comercial, respectiv ale Poliţiei supraveghează intrarea în mall, unde au loc alegerile.
 
În sală, la conferinţa de alegeri sunt numeroase persoane, între care şi unele fără mască sau care nu o poartă corespunzător.
 
17 candidaţi s-au înscris pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei de Timişoara. Printre cei care îşi anunţaseră candidatura se numărau şi cei doi rivali de la alegerile din 3 iulie, Raul Ambruş şi Cosmin Tabără. Vineri seară, însă, candidatura lui Ambruş a fost invalidată de Comisia de Arbitraj a partidului.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.