Marcel Ciolacu a afirmat că PSD s-a bazat de-a lungul timpului pe tătuci, iar acest lucru nu a făcut bine nici partidului, nici României. El a adăugat că „vremea tătucilor a apus”. Acesta a prezentat şi echipa care va face parte din conducerea formaţiunii, dacă va fi ales şa şefia PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem partidul primarilor, avem în jur de 1.700 de primari, peste jumătate de primarii din România care sunt aproape de oameni. Eu cred în victoria la alegerile care urmează. Vă spun şi vouă să credeţi. Avem cei mai eficienţi primari şi preşedinţi de CJ. Avem prima şansă. Depinde numai şi numai de noi, de puterea noastră să transformă această şansă într-o victorie care să arate că PSD e în continuare cea mai importantă forţă politică din România. Avem oameni buni, dar care nu au fost lăsaţi să vină în faţă. PSD s-a bazat de-a lungul timpului pe tătuci şi acest lucru nu a făcut bine partidului, nici României. Vremea tătucilor a apus. Eu vreau un PSD de echipă şi de aceea am adus cei mai buni oameni Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Olguţa Vasilescu, Daniel Băluţă, Radu Moldovan, Ionuţ Pucheanu, Dragoş Benea, Laurenţiu Nistor, Doina Fedeorovici, Victor Negrescu. Aceasta e echipa nou. Mă bazez pe voi. Ştiu că împreună vom reuşi. Aşa să ne ajute Dumnezeu”, a afirmat Marcel Ciolacu la Congresul PSD de sâmbătă.

El a adăuguat că vrea un PSD care să fie pro-european şi care să dezvolte parteneriatul cu NATO şi cel strategic cu SUA.

„Să fim patrioţi înseamnă să apărăm bogăţiile ţării, dar şi să apărăm companiile multinaţionale. Ne intereseaz modernizarea partidului, dar în acelaşi timp important e şi un alt lucru. Realizarea unui plan naţional de dezvoltare. România are nevoie de un plan naţional al ţării care să includă economia, educaţia şi sănătate. PSD are forţa şi experienţa de a construi acest plan. Ne dorim o Europă socială, o UE echitabilă şi coezivă. E timpul să contăm în rolul nostru european. PSD susţine consolidarea parteneriatului cu NATO şi dezvoltarea parteneriatului strategic cu SUA. Trebuie şi vom contribui la dezvoltarea relaţiei transatlantice. Împreună vom face din PSD o formaţiuni politică modernă şi responsabilă, partidul de stânga de care România are nevoie”, a conchis Ciolacu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.