Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, la Râmnicu Vâlcea, că cele trei luni de mandat nu au fost uşoare, dar nici nu-l ţine nimeni în funcţie, şi-a asumat acest lucru. El a precizat că, dacă va simţi vreodată că face rău PSD, nu se va crampona de nicio funcţie. Premierul a transmis colegilor de partid că există toleranţă zero la corupţie şi şle-a cerut tuturor să aibă poza cu familia pe birou, iar înainte de a semna orice să-şi privească copiii sau nepoţii în ochi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu pot spun cele trei luni de mandat au fost unele uşoare sau simple. Dar spun şi alt adevăr. Nici nu sileşte nimeni ca stau în această funcţie. Nu m-a împins nimeni ca ocup această funcţie. Mi-am asumat această funcţie şi atunci eu nu pot vin în faţa dvs. şi mint. Eu vin şi încerc spun adevărul cu adevărat. În seara asta sunt în faţa dvs. în primul şi în primul rând în calitatea de preşedinte al Partidului Social Democrat şi politic. mulţumesc în continuare suntem o echipă”, le-a transmis Ciolacu colegilor din Vâlcea.

El a anunţat că va renunţa la orice funcţie dacă va simţi că face rău.

”Nu credeţi vreo clipă eu, Marcel Ciolacu, dacă voi simţi fac un rău acestui partid, voi încerca ţin cu mâinile de bară sau de scaun. Exclus acest lucru. Partidul Social Democrat are în interiorul lui oameni cel puţin la fel de capabil ca şi mine”, a mai declarat Ciolacu.

”Presupun nu aşteptaţi acest lucru, dau explicaţii la anumite măgării sau la lucruri care nu sunt adevărate. N-am dau explicaţii niciodată, e o vorbă clară, câinii latră, caravana treci, noi ne vedem de ce avem noi de făcut şi cât timp o fac cu mândrie şi cât timp ştiu fac lucruri bune şi eu pot duce acasă şi pot uita în oglindă şi pot vorbi cu fiul meu şi cu familia mea cu mândrie. N-am nicio reţinere. Poate atace în continuare. fie sănătoşi”, a adăugat Ciolacu.

Acesta a cerut tuturor să aibă pe birou poze cu familia, la care să fie atenţi cânse semnează orice.

”Puneţi poza familiei pe birou, puneţi poza cu familia ta, cu copiii tăi, cu nepoţii. Puneţi-vă pozele cu familiile pe birou şi înainte semnaţi, uitaţi-vă la poza familiei dvs. E normal fie aşa. Dacă vine un şef ceară ceva, semnaţi anumite documente. Uitaţi-vă la familie, la poza cu familia dvs. şi nu semnaţi. Suntem în anul 2023. Trebuie o transparenţă mai mare în în administraţia publică centrală şi locală”, a adăugat premierul, precizînd că ”este toleranţă zero la corupţie”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.