Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri, că nu s-a discutat încă în coaliţie despre reducerea accizei la carburanţi, el arătând că ”poate facem o reducere a accizei pentru transportatori, şi mergem targetat, pentru o parte a economiei care trebuie ajutată”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Îmi menţin părarea că trebuie găsită o soluţie şi pe carburant, mai ales în actualul context, când vedem că preţul petrolului a ”scăzut. Este o soluţie pe care o să o luăm în cadrul coaliţiei”, a spus preşedintele PSD, despre reducerea accizei la carburanţi. 

El a continuat: ”Poate facem o reducere a accizei pentru transportatori, şi mergem targetat, pentru o parte a economiei care trebuie ajutată”. 

Liderul PSD a mai spus că decizia va fi luată după ce se va adopta măsură privind preţurile la energie. 

Marcel Ciolacu a mai spus că nu a fost nicio decizie în cadrul coaliţiei, ci doar discuţii de principiu, pe această temă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.