Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, critică în termeni duri modul în care Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) a fost întocmit, acuzând "interese" şi "lipsă de profesionalism acută, cel puţin în zona Ministerului Sănătăţii".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"E o abordare... din punctul meu de vedere, nu am văzut ceva mai incoerent în programul făcut pe Sănătate, din punctul meu de vedere. Vă dau un singur exemplu: sunt propuse 49 de spitale, dintre care doar 24 vor fi bugetate. Din cele 49 tot sudul ţării, Oltenia, trei sferturi din Moldova, nu se regăsesc. Care este funcţionalitatea medicală... A zis domnul Rafila că va veni în coaliţie şi va prezenta o viziune. Până la urmă e un Plan Naţional de Redresare şi Rezilienţă, nu vii în funcţie de anumite interese. Este evident că au fost nişte interese, este evident că a fost o lipsă de profesionalism acută, cel puţin în zona Ministerului Sănătăţii. Vom veni şi vom discuta cu comisarii şi cu comisia”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-un interviu difuzat miercuri seară de România Tv.
 
Ciolacu a criticat din nou faptul că "PNRR a fost ţinut secret", arătând că "important e să menţinem aceleaşi reforme”. 
 
El a afirmat că există "anomalii" în PNRR, acuzând USR pentru acest lucru.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.