Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că actuala coaliţie de guvernare "va avea viitor şi din 2024, în aceeaşi formulă, doar dacă va livra românilor ceea ce a promis", el subliniind că "asta trebuie să fie foarte clar” şi liderului PNL, Florin Cîţu. Ciolacu afirmă că nu a mai discutat cu şeful statului şi că nu va uita că "preşedintele ţării a intervenit în actul democratic din România şi a susţinut în timpul campaniei electorale, neconstituţional, un partid politic".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Noi am avut doi ani de guvernare aproape catastrofală. Noi n-am anticipat nimic din ce se va întâmpla anul acesta. Cred că intrăm într-o zonă... avem un guvern funcţional, avem o normalitate în coaliţie, eu sper să avem şi eficienţă. Această coaliţie va rezista şi va avea viitor şi din 2024, în aceeaşi formulă, doar dacă vom livra românilor ceea ce am promis. Asta trebuie să ne fie foarte clar şi mie, şi domnului Cîţu. Nu contează altceva în acest moment decât priorităţile pe care le au românii”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România Tv. 
 
Întrebat ce relaţie are cu liderul PNL, preşedintele PSD a răspuns: "Comunicăm”.
 
În ceea ce priveşte relaţia sa cu preşedintele Klaus Iohannis, Ciolacu a afirmat, întrebat fiind, că nu a comunicat cu acesta în ultima perioadă şi a spus: "Partidul Naţional Liberal are un parteneriat cu domnul Iohannis, eu nu am un parteneriat, eu am fost de acord să luăm parte la actul de guvernare într-o perioadă dificilă a României”. 
 
"Nu-mi cereţi să uit faptul că preşedintele ţării a intervenit în actul democratic din România şi a susţinut în timpul campaniei electorale, neconstituţional, un partid politic. Nu o să uit acest lucru. Dacă uităm astfel de lucruri, de fapt, deschidem uşa ca şi viitorii preşedinţi ai României să facă acelaşi lucru”, a adăugat Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.