Marcel Ciolacu a afirmat că nu exclude să discute cu economişitii din PSD şi apoi să meargă cu aceştia la sediul Ministerului de Finanţe să se întâlnească cu Florin Cîţu. Liderul social-democraţilor a adăugat că poate ministrul se simte mai bine în biroul său şi poate oferi mai multe explicaţii despre starea economiei. El i-a reamintit lui Cîţu că Parlamentul este stâlpul democraţiei şi că ministrul de Finanţe a fost invitat de multe ori în Legislativ, însă nu a venit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Domnul ministru al Finanţelor trebuie să înţeleagă că Parlamentul este stâlpul democraţiei. Dânsul a fost invitat în Parlament de zeci de ori, dar nu exclud să am o discuţie cu economiştii din partid, să ne urcăm frumos în maşină şi să mergem la domnul ministru. Poate în biroul dânsului se simte mai bine şi poate să ne dea mai multe explicaţii. Nu exclud niciun fel de dialog cu nimeni. Mi se pare normal. Nu, presupun că a fost aşa o declaraţie de presă, de asta nici nu am luat-o în serios. Colegii mei din Senat şi Camera Deputaţilor au trimis invitaţie oficial, îndreptăţiţi, conform Constituţiei să vină şi nu a venit”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat joi la finalul Consiliului Politic Naţional al PSD dacă va da curs invitaţiei lui Florin Cîţu de a merge la MFP. 

Florin Cîţu i-a adresat o invitaţielui Marcel Ciolacu la sediul Ministerului de Finanţe pentru a-i prezenta situaţia financiară a României şi starea economiei. Liberalul consideră că este important să aibă această discuţie cu liderul PSD înainte de dezbaterea moţiunii de cenzură.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.