Marcel Ciolacu a declarat că întâlnirea de luni cu Robert Negoiţă a fost una ca între prieteni şi au fost discuţii politice, întrebat dacă e posibil ca acesta să revină în PSD. Liderul social-democraţilor a adăugat că dacă şi când va exista un astfel de pas va anunţa public. El a mai spus că nu există o concurenţă între Gabriela Firea şi Robert Negoiţă, deoarece cel din urmă va fi un primar de stânga la Sectorul 3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu am avut discuţii politice cu domnul Robert Negoiţă. Mă cunosc de mult timp cu el. Suntem prieteni. Am avut o discuţie ca între prieteni”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni la sediul PSD, întrebat ce a făcut luni la partid Robert Negoiţă. 

„Când vom lua o decizie sunt convins că atât eu, cât şi domnul Negoiţă o vom anunţa. Cred că creionaţi o concurenţă între doamna Firea şi domnul Negoiţă care nu există. Robert Negoiţă e primar de stânga. Avem sectorul 1 unde nu ştim cine a câştigat. Avem sectorul 2 unde datorită unei candidaturi neinspirate a domnului Onţanu am pierdut sectorul 2. Oricum consiliul local este de stânga. În Sectorul 4 unde a câştigat domnul Băluţă. Avem sectorul 5 unde domnul Piedone să nu îmi spuneţi că este de dreapta. Şi Sectorul 6 unde a câştigat un candidat al dreptei unite”, a completat Ciolacu.

Acesta a mai spus ă va fi făcută o analiză în structurile interne ale partidului, în contextul rezultatelor la alegerile locale.

„Vom avea o analiză săptămâna aceasta în structurile interne ale PSD şi vă vom da toate lămuririle apoi. Mi se pare corect ca aceste discuţii să le avem cu colegii în interiorul partidului”, a concluzionat Marcel Ciolacu.

Candidatul Alianţei Pro Bucureşti 2020 la Primăria Sectorului 3 Robert Negoiţă, care a obţinut un nou mandat, afirmă că nu a avut discuţii cu conducerea PSD referitoare la revenirea sa în partid.

„În viaţă am învăţat că nu trebuie să excluzi niciodată nimic, dar nu se pune problema în acest moment, situaţia e cât se poate de clară”, a explicat Negoiţă, menţionând că nu trebuie să se întoarcă în PSD pentru a face o majoritate la Sectorul 3.

„Putem face majoritate şi cu PNL, putem face majoritate şi cu PSD, putem face majoritate şi cu USR, de ce nu?”, consideră el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.