Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi că Moldova va avea în sfârşit autostradă şi nimeni nu mai poate opri acest proiect. El a precizat că mai e un un sector, al treilea, până în Buzău, unde unele instituţii ale statului încă se joacă. ”Aceşti domni de prin instituţii să se uite un pic pe fereastră, vremurile şmecheriei s-au cam terminat”, a spus Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Marcel Ciolacu a declarat în vizita pe Autostrada A7, în zona Mizil, că este un singur tronson unde mai trebuie să recupereze constructorul.

”Am venit, nu am nicio reţinere să o spun, la cea mai bună companie românească pe acest domeniu unde deja a recuperat şi ce a pierdut constructorul pe acel tronson şi e şi în plus”, a arătat premierul.

”Moldova va avea în sfârşit autostradă, în acest moment, nu mai poate nimeni opri acest proiect, această investiţie în infrastructură. Este evident că va duce la un echilibru de dezvoltare între regiunile istorice ale României. Îmi pare rău pentru cei care au fost până acum că nu au reuşit să deblocheze. (..) Ritmul la Autostrada Moldovei, impus sută la sută de ministrul Grindeanu. A finalizat contractele, a finalizat licitaţiile, a dat adjudecările, mai avem un sector, al treilea, până în Buzău, unde unele instituţii ale statului încă se joacă. Sper ca alte instituţii ale statului să mă informeze ca şi prim-ministru de fapt ce se întâmplă acolo pentru că nimeni nu răspunde când se pierd bani europeni sau când avem întârzieri”, a arătat Ciolacu.

”Cred că aceşti domni de prin instituţii ar fi cazul să se uite un pic pe fereastră şi să vadă foarte clar că vremurile şmecheriei s-au cam terminat. A stagnat suficient România stând după ei şi după anumite interese economice, nu interese ale României”, a completat Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.