Liderul PSD, Marcel Ciolacu, salută decizia Justiţiei de a-l achita pe fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea care a fost acuzat că ar fi primit mită de la un consilier judeţean din Buzău pentru a o promova pe fiica acestuia într-un post guvernamental.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Justiţia a făcut azi dreptate pentru Valeriu Zgonea! Ştiu că nimeni nu îi poate da înapoi timpul pierdut, sănătatea şi suferinţa îndurate în aceşti cinci ani de calvar, dar mă bucur că până la urmă adevărul a ieşit la lumină! Vali Zgonea este un om bun, un social-democrat adevărat, care nu a meritat toate aceste lucruri! 
Astăzi a ieşit din nou soarele, Vali!”, a scris pe Facebook liderul PSD Marcel Ciolacu.
 
Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a fost achitat vineri definitiv de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul în care DNA l-a acuzat că a primit mită din partea consilierului judeţean buzoian Dumitru Dobrică pentru a o promova pe fiica acestuia, Ionela Dobrică pe o funcţie din aparatul de stat.
 
Ionela Dobrică a fost presedinte al Centrului National de Management pentru Societatea Informationala din 2013 până în 2014, Subsecretar de stat Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala în perioada  2014-1015 iar ulterior, deputat în Parlamentul României în mandatul 2016-2020.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.