Marcel Ciolacu a declarat că este momentul ca preşedintele Klaus Iohannis să se decidă dacă este preşedintele tuturor românilor sau dacă va continua să întreţină ura şi haosul în societate. Liderul PSD a adăugat că Iohannis trebuie să anunţe un plan urgent pentru a reduce etapizat restricţiile, iar Vlad Voiculescu şi Raluca Turcan „să zboare din funcţii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Nu există ”terorişti”, ”săraci” sau ”asasini”! Există doar români! Români disperaţi. Unii că mor de foame, alţii că sunt extenuaţi după un an de zile de luptă cu pandemia!
 
Toţi sunt revoltaţi de aroganţa, lipsa de transparenţă, deciziile contradictorii şi neaplicarea egală a legii, toţi simt că statul i-a abandonat, că au rămas pe cont propriu!
 
Acum este momentul ca Iohannis să se hotărască dacă este preşedintele tuturor românilor sau dacă va continua să întreţină ura şi haosul din societate. Acum Iohannis trebuie să anunţe urgent un plan de reducere etapizată a restricţiilor! Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu şi Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetăţenilor obişnuiţi, să zboare din funcţii!
 
Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate şi de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă. Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura şansele ţării de a ieşi din criză!”, a scris Marcel Ciolacu joi pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.