Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, crede că, la rotativă, Nicolae Ciucă ar putea prelua funcţia de preşedinte al Senatului. Ciolacu nu crede că actualul premier ar vrea să revină ministru al Apărării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri, la Digi 24, dacă Nicolae Ciucă va face parte din Guvernul pe care îl va conduce. 
 
“Din câte cunosc eu şi din discuţiile avute cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă, domnia sa doreşte să meargă preşedintele Senatului”, a afirmat Ciolacu.
 
Întrebat despre faptul că există un scenariu prin care Nicolae Ciucă ar putea fi vicepremier şi ministru al Apărării în Guvernul Ciolacu, liderul PSD a răspuns: “Vă spun ceea ce am vorbit eu cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Nu cred că îşi doreşte să se mai întoarcă ministru al Apărării. Ar fi şi o debalansare a forţelor fiindcă eu sunt preşedintele Partidului Social Democrat, domnia sa este preşedintele Partidului Naţional Liberal. S-ar crea un disconfort şi în Partidul Naţional Liberal şi în Partidul Social Democrat. Deci e un scenariu aruncat pe piaţă, nu e singurul, dar nu e un scenariu probabil”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.