Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, marţi, că va discuta cu Dacian Cioloş, dacă va fi invitat, dar a declarat că i se pare ”total neserioasă” abordarea premierului desemnat care consideră PSD a doua opţiune. Întrebat dacă PSD exclude susţinerea lui dacian Cioloş, Ciolacu a afirmat: ”Vrem să avem în România iarăşi un Guvern Zero?”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi, dacă va discuta cu Dacian Cioloş, în cazul în care va fi invitat la discuţii, şi a afirmat: ”Discuţii putem avea, nu am nicio problemă, e ceva firesc în politică să stăm de vorbă, dar am înţeles de la domnul Cioloş că nu discută cu PSD, îi urez succes”.  

”Îl anunţ pe domnul Dacian Cioloş că PSD nu este a doua opţiune. Este cel mai mare partid din România, este partidul care a câştigat alegerile şi mi se pare o abordare total neserioasă din partea domniei sale să considere PSD a doua opţiune”, a adăugat liderul PSD.  

Întrebat dacă exclude susţinerea unui Guvern condus de Dacian Cioloş, Ciolacu a declarat: ”Vrem să avem în România iarăşi un Guvern Zero? Am văzut ce a putut domnul Dacian Cioloş când a fost prim ministru”.  

Liderul social-democraţilor îl acuz pe premierul desemnat că vine cu ”poveşti nemuritoare cu reforme”, deşi s-a aflat la Guvernare în ultima perioadă. 

”Ne trebuie un Guvern stabil, cu o majoritate largă în Parlament”, a mai afirmat ciolacu.  

Liderul USR Dacian Cioloş a declarat marţi că miercuri va avea loc o primă întâlnire la nivel de lideri cu UDMR şi PNL, pentru a discuta despre formarea unei majorităţi şi despre colaborarea la guvernare. De asemenea, vor avea loc discuţii şi cu reprezentanţii minorităţilor naţionale din Parlament. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.