Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, la sediul partidului, că nu exclude varianta remanierilor, dar că atributul acestei decizii este la premier. El a menţionat că, dacă era el premier, colegii săi deja îi săreau în cap, să facă anumite remanieri şi a mai arătat că nu crede că prim-ministrul Nicolae Ciucă va face vreodată vreo remaniere fără să stea de vorbă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Întotdeauna există remaniere. Eu v-am spus foarte clar: prim-ministrul trebuie să vină cu propunerile. Dacă eram premier eu, Marcel Ciolacu, şi PSD-ul, cred că colegii mei deja îmi săreau în cap, să fac anumite remanieri. Nu este atributul meu. În acest moment, prim-ministrul nu a venit cu vreo propunere să fie cineva remaniat. E ca la şah, mută albele primele. (….) Nu cred că prim-ministru Nicolae Ciucă va face vreodată vreo remaniere fără să stăm de vorbă. Nu confundăm persoane", a afirmat Ciolacu.


Întrebat dacă remanierea ar trebui făcută, preşedintele PSD a arătat că ”aceste întrebări trebuie puse premierului”. Despre evaluarea miniştrilor PSD, liderul PSD a spus că a făcut această evaluare şi că întotdeauna este "loc de mai bine".

”Este posibil şi acest scenariu. (...) Nu este o catastrofă o remaniere, e un lucru normal în orice democraţie. Nu încercaţi să căutăm nume, câţi miniştri. Haideţi să aşteptăm, când va veni prim-ministrul cu o propunere concretă, sunt ferm convins că nimeni n-o să o facă la Sinaia, pe ascuns”, a afirmat el.

Întrebat dacă remanierea ar trebui să vizeze miniştri de la toate cele trei partide, Ciolacu a răspuns: ”Se vede de pe Marte, dacă PSD nu-şi asuma să intre la guvernare, era o situaţie complicată nu numai pentru PNL şi marea coaliţie de dreapta, era o situaţie complicată în primul şi în primul rând pentru toţi românii(...) Evaluările miniştrilor le face prim-ministrul în coaliţie", a completat liderul PSD. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.