Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că după alegerile europarlamentare urmează să se stabilească dacă alianţa electorală PSD-PNL se va transforma într-o alianţă politică. ”Cu certitudine, pe data de 10 iunie vom avea o şedinţă de coaliţie”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă au fost întrebaţi, vineri, după depunerea la Biroul Electoral Central a listei de candidaturi a Alianţei PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare, dacă cele două partide vor avea liste comune pentru alegerile parlamentare şi candidat comun la alegerile prezidenţiale, având în vedere că au împreună un sediu de campanie, care este fostul sediul al USL. 
 
”Am fost la acel sediu pentru că era singurul sediu liber. Aşteptăm să vedem care va fi decizia şi votul de încredere pe care îl vom primi de la români. Ulterior, după 10 iunie, vom lua o decizie. Acum, în sediul de lângă Arcul de Triunf, funcţionează alianţa electorală pentru alegerile europarlamentare”, a declarat Nicolae Ciucă.
 
Marcel Ciolacu a afirmat că după alegerile europarlamentare urmează să se decidă dacă alianţa electorală se va transforma şi într-una politică. 
 
“Am făcut o coaliţie pentru guvernare într-un moment dificil al României şi pot să-mi permit şi de această dată să spun că avem un guvern funcţional, un guvern fără scandaluri, un guvern unde, indiferent de la ce partid suntem, ne simţim o echipă, funcţionăm în parametrii necesari de a face parte dintr-un guvern. Cel mai important lucru este votul românilor. După votul românilor vom vedea dacă această alianţă electorală se va transforma într-o alianţă politică. Cu certitudine, pe data de 10 iunie vom avea o şedinţă de coaliţie”, a transmis Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.