Prim-ministrul Marcel Ciolacu anunţă că după adoptarea cadrului legal general care vizează reforma administrativă, de luna viitoare fiecare deţinător de portofoliu va veni în Guvern cu propuneri privind reorganizarea ministerelor, primul care a formulat deja o astfel de propunere fiind ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am vorbit cu colegii şi despre pachetul care o să fie cuprins într-o singură lege, în legea de asumare a răspunderii în Parlamentul României, atât cu combaterea evaziunii, atât cu reformele din administraţia locală cât şi cu măsurile pentru a ne încadra cu un deficit mai mic decât anul trecut şi cu o perspectivă de a închide anul 2025 cu un deficit cu 3% aşa cum avem un acord, acordul de la Maastricht, semnat de către fiecare stat membru al Uniunii Europene”, a declarat Marcel Ciolacu sâmbătă după amiază.
Acesta a precizat că ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a prezentat în şedinţa Consiliul Politic Naţional al PSD viziunea sa privind reorganizarea ministerului, urmând ca, în viitoarele şedinţe de Guvern, fiecare ministru va veni cu o propunere de Ordonanţă 
„După ce o să trecem prin asumare cadrul legal general de reorganizare a administraţiilor locale şi centrale, fiecare ministru va veni în şedinţele de Guvern cu o propunere de Ordonanţă de reorganizare a ministerelor. Numai aşa putem duce o reformă până la capăt şi acest lucru se va întâmpla din luna octombrie, nu va exista nicio amânare”, a precizat premierul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.