Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că pe agenda viitoarei şedinţe a coaliţiei se va afla şi pachetul de legi ale siguranţei naţionale, el arătând că actuala legislaţie este depăşită ca şi timp. ”Sunt ferm convins că vom avea nişte legi pertinente şi nu nişte legi care să aducă un abuz din partea cuiva”, a spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PSD a spus că legile siguranţei naţionale erau trecute pe ordinea de zi a coaliţiei, care nu mai are loc miercuri, după ce premierul Nicolae Ciucă şi-a schimbat agenda şi va merge în vizita oficială a preşedintelui de la Chişinău. 

”Vom vedea dacă în seara aceasta vom mai avea timp să discutăm pe Ordonanţa pe energie şi legea offshore, dacă nu, cel târziu mâine”, a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu a mai afirmat că important este să convină asupra fondului acestor legi. 

”Eu cred că prin Parlament şi prin dezbaterile publice, vom avea nişte legi ale siguranţei naţionale pe care le consider şi eu depăşite în acest moment, cred că sunt din 1993. Sunt depăşite ca şi timp, sunt ferm convins că vom avea nişte legi pertinente şi nu nişte legi care să aducă un abuz din partea cuiva. În actualul context, suntem în răul răului, trebuie să privim cum ne încadrăm la cerinţele actuale”, a mai comentat Ciolacu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.