Premierul Marcel Ciolacu, care a participat pe Arena Naţională la ultimul meci al echipei naţionale de fotbal, afirmă, miercuri, că a venit momentul ca statul român să se implice în finanţarea academiilor de fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Al doilea lucru important îl ştim cu toţii, moment de bucurie: echipa României a reuşit să învingă şi aseară pe Arena Naţională şi să se situeze pe primul loc în grupă”, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Buzău, Marcel Ciolacu.

Acesta crede că statul trebuie să se implice în finanţarea academiilor de fotbal.

”Cred că a venit momentul să ne asumăm, ca şi statul român, ca şi Guvern al Românei, să se implice direct în finanţarea academiilor de fotbal. Dacă actuala naţională ne-a redeschis o speranţă în ceea ce priveşte forbalul românesc, cred că şi statul şi Guvernul au datoria de a veni alături de cluburile care au investit până acum în fotbal, alături de Federaţia Română, ca să creăm o bază cât mai solidă şi o perspectivă cât mai clară pentru viitorul fotbalului românesc, atât de mult aşteptat de noi microbiştii şi de toţi românii”, a adăugat premierul.

Echipa de fotbal a României s-a calificat, pentru prima dată după 8 ani, la un turneu final. Tricolorii au încheiat marţi pe primul loc grupa I preliminară a Campionatului European din 2024.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.