Marcel Ciolacu a declarat, întrebat ce speranţe mai are PSD că va prelua funcţia de premier, în luna mai a anului viitor, în contextul ultimelor evenimente şi atacuri politice, că PSD are un acord politic cu PNL şi este ferm convins că fiecare dintre cele două formaţiuni va respecta ceea ce a semnat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu nu ţin minte decât un singur prim-ministru care era urmărit de spioni invizibili ruşi. Cred că ştiţi la cine mă refer. Şi câteodată, nu ştiu dacă posta pe Instagram, ori cu Superman, ori cu spionii ruşi invizibili care îl urmăreau să nu mai facă împrumuturi. Avem un acord politic cu a doua cea mai mare formaţiune politică din România şi eu sunt ferm convins că fiecare ne vom ţine de ceea ce am semnat”, a declarat Marcel Ciolacu, chestionat sâmbătă la Bacău, ce speranţe mai are că, la anul, PSD va mai prelua postul de premier, având în vedere ultimele eveniment, atât vizibile, cât şi invizibile din subteranele politicii.

Pe 9 septembrie 2021, Florin Cîţu a publicat pe contul personal de Instagram un videoclip din filmul „Superman Returns” (Superman Revine - n.r.), în care eroul principal este interpretat de actorul Brandon Routh, dar faţa acestuia a fost înlocuită de cea a fostului premier. 

Cîţu a precizat, întrebat ulterior de ce se crede Superman, că speră că a fost o glumă apreciată.

La moţiunea ce cenzură împotriva Cabinetului Cîţu din 5 octombrie 2021, social-democraţii au folosit ca recuzită, în faţa sălii de plen de la Camera Deputaţilor, o machetă a lui Superman, în ipostaza în care se prăbuşeşte, aluzie la faptul că Florin Cîţu s-a prezentat în ipostaze de Superman în imagini distribuite pe Instagram.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.