Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu a declarat luni, despre controalele în azile şi contrele pentru persoane vulnerabiler că este ferm convins că în zilele următoare vor fi suficiente destituiri, peste tot unde au existat nereguli. Despre o demisie a ministrului Raluca Turcan, premierul a precizat că a solicitat toate documentele de la Ministerul Muncii, pentru a vedea ce implicări sunt a celor care au condus Ministerul Muncii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi mi-au venit foarte multe hârtii, în urma controalelor efectuate. Părerea mea, şi mulţi colegi din ţară, astăzi au intervenit preşedinţi de Consilii Judeţene care au atras atenţia că anumiţi oameni nu şi-au făcut treaba la nivel judeţean şi de la anumite AJPIS-uri care sunt ferm convins că în zilele următoare vor fi suficiente destituiri, peste tot unde au existat nereguli”, a spus preşedintele PSD.

Întrebat dacă şi ministrul Culturii, Raluca Turcan, ar trebui să demisioneze, Ciolacu a răspuns: ”Haideţi să vedem toate documentele, eu nu am cerut nici demisia domnului Budăi, nici demisia doamnei Firea, ca să fie foarte clar. Aş dori să văd toate documentele de la Ministerul Muncii, le-am solicitat, să vedem ce implicări sunt a celor care au condus Ministerul Muncii”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.