Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, reafirmă decizia sa de a nu le cere românilor să facă economii la energia electrică, el fiind de părere că românii şi-au ”plătit porţia de obligaţii” în cei 50 de ani în care au fost conduşi de un regim comunist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Nu e nimeni obligat să facă nimic. Eu, cât voi fi co-preşedinte la această coaliţie, nu o să susţin ceva să mai oblige încă o dată românii. Gata! Am fost obligaţi... Noi ne-am plătit porţia de obligaţii, 50 de ani de comunism ne e suficient”, a declarat Marcel Ciolacu pentru Antena 3, în cadrul unui interviu difuzat marţi seară. 
 
Ciolacu a răspuns ironic întrebat fiind la ce temperatură ambientală va lucra, în condiţiile în care unii dintre demnitari au declarat deja care sunt temperaturile pe care le vor avea setate în birouri. 
 
”Eu o să merg în vizită la ei şi o să văd cum stau ei, la domnul Tanczos Barna la 15 grade, o să merg des”, a afirmat Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.