Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că la Camera Deputaţilor este frig şi că este primul an când se întâmplă aşa ceva. El a precizat că la Buzău gigacaloria costă peste 400 de lei, iar la Bucureşti - 130, susţinând că în Capitală lucrurile nu se pot rezolva fără investiţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Pot să vă invit la mine la birou să facem o emisiune, să vedeţi cam cum e….(…) La Camera Deputaţilor e frig în toată clădirea, este un aer condiţionat, clădirea e destul de mare. Vin 30% din ceea ce ar trebui să funcţioneze. E primul an când se întâmplă aşa ceva", a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seara, la România Tv. 
 
El crede că la Bucureşti problemele legate de termoficare nu se pot rezolva fără investiţii. 
 
"Ce soluţii să găsească Rafila, să discute cu Nicuşor care nu dă termia de la…. Şi se plânge că nu are bani de termie. Vă duc la municipiul Buzău, au reuşit oamenii, s-au gospodărit şi au reuşit. La Buzău e gigacaloria 400 şi nu ştiu cât de lei, la Bucureşti e 130 de lei. Să se hotărască ce vor, să vadă unde e dezechilibrul. În Bucureşti nu poţi fără investiţii. De ce nu le-au gândit, de ce nu au venit?”, a declarat Marcel  Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.