Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, susţine că România va avea o creştere economică peste cea estimată, dar şi că deficitul bugetar estimat nu va fi depăşit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Veţi vedea că anul acesta vom avea o creştere economică mai mare decât cea estimată. Ne vom încadra în deficitele bugetare estimate, cu adevărat, această creştere economică trebuie să se regăsească şi la români şi noi trebuie să găsim soluţii. (...) Ei s-au gândit că apocalipsa este în pandemie. Nu s-au gândit că după pandemie o să vină şi o criză economică, o să vină şi un război la frontieră şi multe alte lucruri. Că, dacă gândeşti că poate să vină şi ceva mai rău, atunci ar fi avut altă drămuire”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, în cadrul unei emisiuni la România Tv. 
 
Liderul PSD a subliniat că Guvernul şi coaliţia trebuie să găsească soluţii ”pentru ca românii să-şi păstreze puterea de cumpărare”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.