Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi că în şedinţa de Guvern va fi adoptată ordonanţa de urgenţă care reglementează industria pariurilor şi a păcănelelor, el precizând că ”jocurile de noroc nu vor mai putea funcţiona dacă firma nu este înregistrată în România”. ”Vreau să terminăm odată cu situaţia în care companiile de pariuri fac miliarde în România, dar trimit tot profitul în afara ţării şi chiar a UE”, a mai spus premierul, el afirmând că s-a depăşit orice limită şi că nu e normal ca industria pariurilor să aibă atâta putere. ”În pandemie, au stat la masa Guvernului! Acum ameninţă politicieni şi concediază jurnalişti, cumpărând protecţie la vârful unui trust străin care are două ziare mari din România!”, a comentat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat în şedinţa de Guvern că va fi adoptată ordonanţa de urgenţă care reglementează industria pariurilor şi a păcănelelor, în interesul cetăţenilor români.

”În primul rând, jocurile de noroc nu vor mai putea funcţiona dacă firma nu este înregistrată în România. Vreau să terminăm odată cu situaţia în care companiile de pariuri fac miliarde în România, dar trimit tot profitul în afara ţării şi chiar a Uniunii Europene”, a spus şeful Executivului.

Premierul a mai spus că Guvernul ”creşte semnificativ taxele pentru toate licenţele de jocuri de noroc şi limitează drastic spaţiul de publicitate pe care îl pot cumpăra firmele din această industrie”.

”Realitatea ne arată că s-a depăşit orice limită! Nu e normal ca industria pariurilor să aibă atâta putere! În pandemie, au stat la masa Guvernului! Acum ameninţă politicieni şi concediază jurnalişti, cumpărând protecţie la vârful unui trust străin care are două ziare mari din România”, a mai spus Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.