Deputatul PNL Adriana Săftoiu afirmă, referindu-se la Cazul Caracal, că toţi cei care s-au făcut că nu văd, că nu înţeleg sunt complicii monstrului care a ucis-o pe adolescenta Alexandra Măceşanu, iar modul în care părinţii Alexandrei au fost anunţaţi că ADN-ul fiicei lor se găseşte în cenuşa şi oasele din curtea bărbatului este ”impardonabil”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Toate nenorocirile din curtea aceea nu puteau avea loc dacă autorităţile nu se făceau că nu văd dispariţiile, violenţa, reteaua de trafic de prostituţie. Monstrul acela a făcut toate nenorocirile pentru că dispariţia unei fete nu ii deranja cu nimic pe cei care ar fi trebuit să acţioneze. A găsit mediul potrivit pentru a face toate atrocităţile”, afirmă deputatul PNL 

În opinia sa, toţi cei care s-au făcut că nu văd, că nu înţeleg, că ştiu ei că a făcut fata ceva dacă a fost răpită, a dispărut cu "iubitul" si se întoarce ea, sunt complicii monstrului, iar demisia e prea puţin.

Adriana Săftoiu exprimă temeri în legătură cu faptul că, odată ce se declară "caz rezolvat", reţelele îşi vor vedea liniştite de drum.

”Cât despre modul în care au fost anunţaţi părinţii prin telefon... impardonabil”, conchide deputatul liberal.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.