Preşedintele Comisiei juridice a Senatului, Robert Cazanciuc, a declarat, marţi, pe tema posibilei remanieri guvernamentale, că încrederea a fost acordată de populaţie unui program de guvernare, nu Cabinetului Grindeanu, iar din acest punct de vedere pot fi făcute modificări, deoarece există probleme de comunicare şi de "înţelegere" a unor lucruri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aici nu este vorba despre premierul Grindeanu sau despre alte persoane, ci e vorba despre modul în care un program de guvernare este implementat sau nu. Încrederea nu se acordă Guvernului Grindeanu, încrederea s-a acordat unui program de guvernare. E firesc să fie o evaluare după 6 luni de zile a implementării programului de guvernare", a spus Cazanciuc.

Fostul ministru PSD al Justiţiei a afirmat că "ar fi păcat" să treacă mult timp şi să se realizeze că puteau fi făcute lucruri, dar nu s-au realizat din diverse motive, precum comunicarea şi "înţelegerea greşită a unor lucruri".

"Nu merge programul de guvernare aşa cum ne-am angajat în faţa populaţiei", a punctat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.