Cătălin Toma a fost reales preşedinte al PNL Vrancea cu 344 de voturi din 344 valabil exprimate, anunţă reprezentanţii filialei. PNL Vrancea reiterează că organizaţia îl susţine pe Ludovic Orban pentru a obţine un nou mandat la şefia PNL, la Congresul din septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi au avut loc alegerile interne din cadrul filialei PNL Vrancea, în urma cărora liderul organizaţiei judeţene din ultimii ani, Cătălin Toma, preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, a obţinut unanimitatea voturilor valabil exprimate", se arată într-un comunicat de presă transmis, duminică seară, de PNL Vrancea.

La şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Vrancea au participat şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, europarlamentarul Siegfried Mureşan, senatorii Virgil Guran şi Viorel Badea, fostul ministru al Muncii Violeta Alexandru, parlamentarii de Vrancea Ion Ştefan, Ionel Dancă şi Raluca Ioan, precum şi alţi invitaţi.

"Mulţumesc colegilor care m-au votat în unanimitate. Vreau să transmit vrâncenilor că împreună cu colegul deputat Ion Ştefan, cu ceilalţi liberali din Biroul Politic Judeţean şi cu Ludovic Orban preşedinte al PNL vom dezvolta acest judeţ pentru a reduce decalajul dintre Vrancea şi alte zone ale României”, a arătat liderul PNL Vrancea, Cătălin Toma.

În comunicat se arată că organizaţia PNL Vrancea va avea o delegaţie formată din 124 de membri la Congresul PNL din 25 septembrie şi va vota pentru ca Ludovic Orban să obţină un nou mandat de preşedinte al PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.