Deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu susţine că la nivelul PSD Argeş s-ar fi folosit atacuri în presa locală, făcute de unii dintre social-democraţi la adresa contracandidaţilor la alegerile interne pentru şefia filialei judeţene, dar şi că, în urmă cu patru ani, Liviu Dragnea i-ar fi impus să-l susţină pe deputatul Şerban Valeca la şefia PSD Argeş. "Eu când văd că se implică Securitatea sau securiştii sau aşa... merg cu cealaltă echipă. Totdeauna am fugit de chestiunea asta, sau alte forţe... La un moment dat mă tot gândeam să candidez, când am văzut că se implică şi dinozaurii politici ai Argeşului (...) zic: aoleu, ce mă fac io, că io n-am dinozauri", a spus el. Rădulescu a intrat în conflict cu unul dintre colegi, în timpul conferinţei de alegeri, când a anunţat public pe cine va susţine la şefia PSD Argeş, folosind expresia "eu şi cu primarii mei".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cătălin Rădulescu i-a atacat, în repetate rânduri, pe unii dintre colegii de partid în discursul ţinut în cadrul conferinţei judeţene de alegeri a PSD Argeş, care are loc vineri după-amiază. Una dintre ţintele ironiei lui Rădulescu a fost Cozmin Guşă. 
 
"Auzind acum o lună de zile un lider mai nou al PSD-ului, domnul Cozmin Guşă, care spunea că trebuie să de-PRM-izăm partidul. Să-i dea cineva un telefon, că dacă iese domnul Mânzână, să nu facă vreun infarct! Olguţa, dacă iese la Craiova, face al doilea infarct şi trebuie să-i punem stenturi după aia", le-a spus Rădulescu celor peste 200 de delegaţi prezenţi la conferinţa de la Argeş.
 
Deputatul argeşean a vorbit şi despre "dinozauri" din PSD, despre "securişti” care s-ar fi implicat în alegerile din partid, dar şi despre cum Liviu Dragnea i-ar fi impus, în urmă cu patru ani, să susţină un anumit candidat pentru preşedinţia PSD Argeş.
 
"Mă întreba domnul preşedinte Ciolacu (...) de ce nu mai candidez. Păi, domnul preşedinte... acum patru ani de zile am vrut să candidez, pe vremea când preşedinte era domnul Liviu Dragnea care m-a chemat pe mine, pe colegul meu Mircea şi mi-a zis: îl susţii pe Valeca! Că vrei, că nu vrei, îl susţii pe Valeca! Patru ani de zile mi s-a reproşat şi de către primari şi de către colegul meu domnul Mânzână că dacă-l alegeam pe dânsul lucrurile în Argeş mergeau extraordinar de bine. Atuncea m-a pus pe gânduri şi zilele astea m-am gândit foarte bine: o fi avut dreptate sau poate aşa trebuia să fac. Acuma, m-am gândit - că ştiţi că eu sunt aşa şi eu le spun exact cum trebuie să le spun - dom'le, mie nu mi-au plăcut securiştii în viaţa mea, ştiţi? Eu când văd că se implică Securitatea sau securiştii sau aşa... merg cu cealaltă echipă. Totdeauna am fugit de chestiunea asta, sau alte forţe... La un moment dat mă tot gândeam să candidez, când am văzut că se implică şi dinozaurii politici ai Argeşului, domnul Nicolescu (Constantin Nicolescu - fost preşedinte al PSD Argeş, fost şef al Consiliului Judeţean Argeş - n.r.) şi domnul Tămagă zic: aoleu, ce mă fac io, că io n-am dinozauri", a afirmat deputatul Cătălin Rădulescu.
 
Acesta a acuzat şi că social-democraţii argeşeni s-ar fi denigrat între ei în unele ziare din presa locală pe care le-ar susţine financiar. 
 
"M-au deranjat reacţiile mediatice faţă de colegi. Mie nu-mi plac astfel de competiţii, mie-mi plac competiţiile normale şi fireşti, între persoanele din partid fără atacuri. Nici nu cred că e bine ca de acum încolo să mai tolerăm vreodată, ca în interiorul, vorbesc de Argeş, nu ştiu cum e în alte judeţe, ca unii să-şi mai permită să plătească sau să mai sponsorizeze un ziar ca să denigreze un alt coleg. Nu cred că e o cutumă care ne face onoare şi care ne face noul cinste în judeţul Argeş şi asta trebuie să o refuzăm de acum încolo", a mai spus Rădulescu. 
 
Rădulescu a intrat în conflict cu unul dintre colegi, în timpul conferinţei de alegeri, când a anunţat public pe cine va susţine la şefia PSD Argeş, folosind expresia „eu şi cu primarii mei”.
 
"Eu am învăţat în viaţa mea că trebuie să fac echipă şi atunci am hotărât, astăzi şi după ce m-am consultat cu cele 42 de organizaţii ca să fie foarte clar că noi astăzi nu dăm un mandat în alb echipei pe care astăzi o vom susţine noi, ci dăm un mandat condiţionat. Am hotărât să dăm acest mandat eu şi cu primarii ei şi cu preşedinţii de organizaţii", a spus Rădulescu.
 
În acel moment, un delegat din ţară i-a spus: "partidul e democratic, nu puteţi...".
 
"Eu spun cui dau eu votul, că vă place, că nu vă place!", a replicat Rădulescu.
 
Pentru preşedinţia PSD Argeş candidează Ion Mânzână şi Maria Dinu.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.