Deputatul social-democrat Cătălin Rădulescu susţine că decizia de condmanare a ljui Liviu Dragnea la 3 ani şi jumătate de închisoare este a doua execuţie pentru PSD după Adrian Năstase” şi spune că „de azi e liber la dat în cap", el susţinând că nu a crezut niciodată în ultimii zece „ani că justiţia din România este independentă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am sperat la o achitare. Am sperat până în ultimul moment, asta-i viaţa. E a doua execuţie pentru Partidul Social Democrat după Adrian Năstase. Sper ca să se bucure cei care au votat „ieri şi chiar probabil că oamenii care au primit pensiile mari să le dea înapoi, că USR-ul şi ceilalţi o să ceară asta, probabil că cei care sunt agricultori să dea înapoi subvenţiile, pensionarii la fel, salariaţii... şi să le fie bine cu cei care au votat, să vedem ce bine o să le fie cu ceilalţi” a afirmat Cătălin Rădulescu. 
 
Acesta a spus că are „credinţa” votul de la alegerile europarlamentare „are legătură cu condamnarea lui Lviu Dragnea 
 
„Se vede foarte clar că este o execuţie a anilor 50, au fost toţi achitaţi sau condamnaţi cu suspendare, trebuia dat un exemplu. N-am crezut niciodată într-o justiţie independentă. (...) Dacă-i nevoie plecăm şi noi din ţară, nu e o problemă asta, rămâneţi vi aici în ţară, cu securiştii! Eu nu am crezut în viaţa mea în niciun fel de justiţie independentă în ultimii zece ani de zile pentru cî o justiţie independentă funcţionează altfel, cum funcţionează î Europa, nu cu protocoale, nu echipe mixte, nu cu securişti care inventează denunţători şi cu asta, pentru că nu o să găsiţi niciunde în Europa felul ăsta de a fi” a spus deputatul social-democrat.
 
Întrebat dacă are vreun mesaj pentru liderul PSD după condamnarea acestuia, Rădulescu a spus: „ÎI suntem alături, să fie tare acolo unde va fi. Dacă o să putem să-l vizităm,  categoric o să-l vizităm”. 
 
Totodată, întrebat dacă în opinia sa Liviu Dragnea ar fi fost achitat în cazul unei victorii a PSD la alegerile de duminică, Rădulescu a spus: „Azi era achitat”.
 
„Asta-i viaţa! Au câştigat în celelalte ţări, la noi nu am câştigat. (...) La noi românii au vrut altceva pe fondul ăsta de ură. De azi e liber la dat în cap. chiar le spun tuturor care şi-au dorit astfel de voturi: Daţi în cap, violaţi, faceţi tot ce vreţi pentru că de astăzi ăsta este trendul. Ăsta este trendul în România, bucuraţi-vă de astfel de trend!”, a adăugat Rădulescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.