Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a afirmat, marţi, de Ziua Europei, că progresele majore ale României nu ar fi fost posibile fără apartenenţa la Uniunea Europeană. El susţine că valorile europene trebuie păstrate prin menţinerea actualului proict de ţară – respectiv varianta aprobată a PNRR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aderarea la UE a fost marele proiect de ţară post-decembrist şi ne-a aşezat pe un parcurs al democraţiei, al statului de drept şi al dezvoltării. Astăzi, datoria noastră este să apărăm aceste valori fundamentale şi să continuăm varianta prezentă a proiectului nostru de ţară, ce poartă numele PNRR”, a scris, marţi, Drulă, pe Facebook.

Potrivit acestuia, ”reformele şi investiţiile sunt pentru oameni şi în beneficiul lor”.

”Sunt pentru noi şi generaţiile viitoare, pentru copiii noştri care au dreptul să trăiască într-o ţară modernă şi corectă.

La mulţi ani, Europa! La mulţi ani, România”, a mai transmis Drulă.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.