Liderul USR Cătălin Drulă a declarat miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, după votul pe modificările la Codul Penal, prin care s-a eliminat pragul pentru abuzul în serviciu, că ceea ce actuala coaliţie de guvernare a ăcut zilele astea e de noaptea minţilor. ”Ar trebui să vă întrebe poporul dacă sunteţi sănătoşi la cap”, a spus Drulă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Capul sus. ce aţi făcut zilele astea e de noaptea minţilor. Ar trebui să vă întrebe poporul dacă sunteţi sănătoşi la cap. Predoiu spunea acum 3 zile că pragul de 250.000 de lei este pragul pe care îl susţine şi şi-l asumă. Azi susţine că nu trebuie prag. Îl faceţi pe Florin Iordache să pară un ministru al Justiţiei cu coloană vertebrală prin comparaţie”, a spus liderul USR.

Ceea ce aţi făcut din dezbaterea pe un subiect extrem de important, al codurilor penale, felul cum aţi ratat orice fel de discuţie serioasă în Parlament, cu telefoane date la cabinetul scurt, arată exact de ce nu mai trebuie să conduceţi ţara, pentru că una e şpaga de la dutty-free de la aeroport şi alta e guvernarea unui stat”, a completat Drulă.

La rândul lui, deputatul Ion Stelian (USR) a arătat că proiectul acesta nu se referă la niciun prag şi este jalon în PNRR.

”Promisiunile au fost deşarte pentru că în cele două proiecte se regăsesc foarte multe vulnerabilităţi, foarte multe elemente de neconstituţionalitate. E inadmisibil ce s-a întâmplat în Comisia Juridică. Din punctul meu de vedere, raportul e la limita săvârşirii infracţiunii de fals intelectual. Dna Vicol a supus la vot respingerea amendamentelor adoptate de în Senat. O aberaţie. Multe decizii CCR au fost avute în vedere. Legea e de punere în aplicare cu deciziile Curţii”, a arătat Stelian Ion.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.