Liderul USR Cătălin Drulă a declarat, miercuri, după respingerea moţiunii simple împotriva ministrului Energiei, în Camera Deputaţilor, că PNL se dovedeşte pe zi ce trece că este anexa din fundul curţii PSD, iar de astăzi este foarte clar că Virgil Popescu este oficial ministru PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am văzut astăzi că s-a întâmplat ceea ce cu toţii ne aşteptam, PSD l-a apărat pe Virgil Popescu. PNL se dovedeşte pe zi ce trece că este anexa din fundul curţii PSD”, a spus liderul USR, la Parlament.

”Vedem o sfidare totală. Pe de o parte, un ministru care ar fi trebuit  să plece de mult timp din funcţie, nu există din experienţa mea parlamentar, de când mă uit la guverne, la miniştri, un ministru care să fie mai incompetent decât acest Virgil Popescu, care este de 3 ani în funcţie. PSD, îi vedem prin declaraţii cum îl atacă. De astăzi este foarte clar: Virgil Popescu este oficial ministru PSD, ca să fie foarte clar”, a completat Drulă.

Preşedintele USR a arătat că ”românii rămân cu facturile mari, cu frica că vor îngheţa la iarnă, iar acest guvern PSD – PNL care este rău pentru ţară, care ne face să trăim mai rău decât acum 12 luni şi să ne fie frică pentru ce urmează  se gândeşte numai la interesele proprii”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.