Liderul interimar al USR, Cătălin Drulă afirmă că Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (C.N.S.C.) a decis că ”ministrul anti-infrastructură Grindeanu a anulat ilegal licitaţia pentru SF-ul autostrăzii Craiova-Lugoj”. ste incredibil cum poate acest om să încurce proiectele mari de infrastructură, mai spune fostul ministrul al Transporturilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”CNSC a decis: ministrul anti-infrastructură Grindeanu a anulat ilegal licitaţia pentru SF-ul autostrăzii Craiova-Lugoj. Este incredibil cum poate acest om să încurce proiectele mari de infrastructură. Reamintesc că anul trecut, am făcut pentru prima dată în istoria de după ‘89, paşi concreţi pentru realizarea legăturii rutiere Craiova - Turnu Severin - Herculane - Caransebeş - Lugoj. Am lansat licitaţia pentru proiectarea acestei autostrăzi (un studiu de fezabilitate cu nivel mare de detaliu)”, a spus Drulă, într-o postare. 
 
El arată că ”acum 3 luni, când era aproape de semnarea contractului (mai era de rezolvat doar un ultim termen între participanţi la Curtea de Apel), ministrul anti-infrastructură Grindeanu a decis să anuleze ilegal licitaţia”.
 
”Pretextul: o relansează cu termen de realizare chipurile mai scurt cu câteva luni. O prostie colosală, în condiţiile în care derularea unei noi licitaţii ia până la un an. Acum, noua licitaţie se va anula automat, pentru că cea veche se repune pe făgaş. Dar mai rău este că prin această manevră ilegală, până acum nu s-au obţinut decât 3 luni de amânare. Răul făcut s-ar putea opri aici dacă
 Grindeanu nu decide să prelungească blocajul prin atacarea deciziei CNSC. Când nu ştii să construieşti, dărâmi ce-au făcut alţii”, mai afirmă Drulă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.