Candidatul alianţei PSD-PNL pentru Primăria generală a municipiului Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, este de părere că e nevoie cu prioritate de un act normativ care să reglementeze funcţionarea administraţiei zonei metropolitane Bucureşti-Ilfov, act normativ care să reglementeze clar atribuţiile celor care ocupă funcţii în administraţia acestei zone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Eu cred că nu mai putem vorbi de Bucureşti astăzi doar de el. Este o metropolă, o zonă metropolitană, Bucureşti-Ilfov. Până şi salvarea, SABIF-ul este Bucureşti-Ilfov şi e un foarte bun model. Eu cred că trebuie statutat legal, şi asta e o prioritate a Capitalei, o lege a ei de organizare şi funcţionare. Nimeni nu e preocupat să spună care sunt atribuţiile clare ale primarului general, ale primarului de sector, noi pasăm unii la alţii problema şi de fapt această pasare de la primarul general la primarii de sector nu duce la altceva decât la un blocaj absolut de neimaginat”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu, la TVR Info, marţi seară. 
 
El a spus, dând exemplul unor primari de sector de la PSD sau PNL, că au avut proiecte pentru sectoarele pe care le conduc, dar ”au fost blocaţi pentru nişte gândiri absurde, pentru nişte idei fixe”.
 
Cîrstoiu e de părere că ”birocraţia stagnează totul” în administraţia publică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.