Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca la şcoală, la grădiniţă copilul său să fie fotografiat. El a adăugat că, în ceea ce îl priveşte pe fiul său, se consideră hărţuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Cred că expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău în viaţa personală pentru că nu mi se pare normal ca la şcoală, la grădiniţă copilul să fie fotografiat, să existe maşini inscripţionate de presă pe stradă. Nu am de gând să fac niciun demers”, a declarat Cătălin Cîrstoiu, vineri, într-o conferinţă de presă.
 
El a subliniat că s-a considerat ”hărţuit” în ceea ce îl priveşte pe copilul său.
 
”Nu e normal ca oamenii să intre în viaţa mea. Viaţa mea, ca viaţa mea, a devenit bun public, dar nu e normal ca în viaţa copilului meu să existe o astfel de ingerinţă. Eu m-am considerat, nu eu, cât în ceea ce priveşte copilul meu, m-am considerat efectiv hărţuit şi ăsta nu este un lucru admisibil”, a adăugat Cîrstoiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.