Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a declarat, vineri, ironic, că Sorin Grindeanu este probabil interimar la MAI pentru că a auzit că "vin coduri de ploi" şi vrea să le gestioneze, adăugând apoi că este de părere că totul este o luptă pentru informaţiile secrete din MAI.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De ce îşi doreşte domnul Grindeanu Internele? Păi, în afară de faptul că nu am simţit o foarte mare preocupare pentru Interne, atât timp cât eu credeam că suntem o echipă, probabil că a auzit că în weekendul ăsta o să avem câteva coduri de ploi şi vrea să le gestioneze dânsul", a spus ea, la Antena 3.

Întrebată dacă este de părere că totul este de fapt o "luptă pentru informaţii", ea a confirmat: "Cred că da".

Carmen Dan a adăugat că, dacă va fi publicat în Monitorul Oficial demisia sa, va pleca din funcţie şi va respecta legea.

Premierul Sorin Grindeanu trimite la Cotroceni demisiile lui Carmen Dan şi a lui Sevil Shhaideh şi propunerile de numire a lui Augustin Jianu ca vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale, iar el însuşi preia Internele. De asemenea, a demis patru secretari de stat, printre care Adrian Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Mlădinoiu, fostul aghiotant al lui Liviu Dragnea, şi Adrian Ionuţ Dragnea, fost deputat şi preşedinte al CJ Teleorman, care a ocupat funcţia după plecarea lui Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.