Candidatul UDMR, Bordás Enikő a câştigat alegerile de duminică pentru Primăria Ozun (judeţul Covasna).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Duminică s-a înregistrat o prezenţă ridicată la alegerile parţiale pentru Primăria din Ozun, aproape 50% dintre cetăţenii cu drept de vot s-au prezentat la urne. Candidatul UDMR, Bordás Enikő, a primit 1074 de voturi din cele 1710 exprimate în comună, devenind noul primar al localităţii”, anunţă UDMR Covasna.

„Mulţumesc pentru încrederea şi sprijinul acordat de locuitorii comunei Ozun! Am lucrat şi vom lucra în echipă pentru dezvoltarea comunei Ozun, pentru finalizarea lucrărilor începute ca să putem să asigurăm un trai mai bun pentru toţi locuitorii comunei noastre. Îmi voi continua munca mea în calitate de primar al comunei, şi, împreună cu echipa din Primărie, vom face tot ce trebuie ca Ozunul să rămână pe calea dezvoltării, să avem o comună modernă şi o comunitate puternică. Vom lucra, în continuare, pentru dezvoltarea comunei Ozun, împreună cu locuitorii comunei Ozun!" – a subliniat primarul proaspăt ales, Bordás Enikő. 

"Oamenii din Ozun au votat pentru dezvoltare, pentru munca cinstită şi perseverentă, pentru continuarea modernizării. Mulţumim echipei doamnei primar, echipei UDMR şi bineînţeles locuitorilor din comuna Ozun că au rămas solidari şi şi-au unit forţele pentru a alege pe doamna Bordás Enikő să conducă această comună în următorii ani. Suntem convinşi că va fi un primar care lucrează în beneficiul întregii comunităţi, indiferent de naţionalitate, de convingeri politice. O felicităm şi îi urăm succes în activitatea sa de primar al comunei Ozun!" – a subliniat preşedintele UDMR Covasna, Tamás Sándor, adăugând că, chiar şi în ziua votului au fost încercări de a influenţa comunitatea din Ozun, însă locuitorii comunei au ales incontestabil candidatul UDMR pentru funcţia de primar.  

În comună sunt 3753 de persoane cu drept de vot, dintre care 1710 s-au prezentat la urne, ceea ce înseamnă o prezenţă de 45,56%. Candidatul UDMR, Bordás Enikő a primit 1074 de voturi, câştigând alegerile parţiale cu 63,74%. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.