Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, afirmă, miercuri seară, că alianţa dintre cele două partide dă Bucureştiului o şansă enormă, aceea de a avea un primar cu majoritate în Consiliul General, susţinut de Guvern. ”Este imposibil să faci ceva bun având ostilitatea Guvernului”, afirmă Cîrstoiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu cred că această alianţă - şi ăsta e unul din motivele care m-am determinat suplimentar să fac pasul acesta - această alianţă dă o şansă enormă Bucureştiului, şansa unui Consiliu General format din membrii PSD, PNL. Şansa unui primar general care să aibă un consiliu favorabil care să poată duce la la construcţii şi mai mult de atât, mai vreau să vă spun un lucru, este imposibil, oricât te-ai strădui să faci ceva bun având ostilitate a Guvernului, a primului-ministru”, a declarat, miercuri seară, la Antena 3, medicul Cătălin Cîrstoiu.

Acesta apreciază că este un moment favorabil.

”Părerea mea este că e un moment extrem de favorabil în care noi putem construi, pornind de la ce e bine, îmbunătăţi ceea ce s-a început, dar repet, n-aş vrea niciodată să mint oamenii, să min cetăţenii. O să spunem lucrurile aşa cum sunt ele, se poate face, se poate face atât, trebuie să facem”, a mai declatrat candidautl PSD-PNL.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.