Candidatul susţinut de PSD, ALDE şi PNŢCD la Primăria Mangalia, Zanfir Iorguş, a anunţat sâmbătă, că se retrage din cursa electorală în favoarea candidatului independent Mohhamad Murad, spunând că interesul municipiului trebuie să primeze, iar orgoliile politice sau personale trebuie lăsate la o parte. Primăria Mangalia este condusă de liberalul Cristian Radu care candidează pentru un nou mandat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zanfir Iorguş a postat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care afirmă că a intrat în cursa electorală pentru a convinge forţele de opoziţie din Mangalia că numai împreună pot stopa degradarea vieţii sociale şi economice a municipiului, dorind îndepărtarea actualei administraţii.

“Interesul Mangaliei trebuie să primeze, iar orgoliile politice sau personale trebuie lăsate la o parte.  Împreună suntem mai puternici şi tot împreună putem reclădi oraşul nostru care este blocat în timp, dar şi înglodat în datorii. Vremurile politice sunt altele astăzi! Fiind un singur tur de scrutin, votul cetăţeanului este minimalizat când sunt mai mulţi candidaţi. Am spus-o şi o repet: nu vom câştiga decât dacă vom fi mulţi şi uniţi. Am reuşit să aduc alături de mine mai multe partide politice şi în continuare cred că este nevoie de toate forţele de opoziţie şi de bună credinţă care pot aduce un plus la această construcţie. Politica naţională a partidelor blochează posibile colaborări benefice la nivel local”, a transmis candidatul susţinut de PSD, ALDE şi PNŢCD. 

Iorguş cere sprijinul celor care au încredere în el pentru a-l vota pe Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia.

“Cer sprijinul celor care au încredere în mine să îl votăm pe Mohammad Murad la funcţia de primar şi echipa mea de consilieri PSD + ALDE + PNŢCD la Consiliul Local. Asta, pentru binele oraşului nostru. Această colaborare politică este o garanţie că tinerii noştri rămân acasă alături de familie şi să îşi construiască un viitor stabil aici. De asemenea, părinţii noştri trebuie să aibă parte de atenţie şi respect!”, a explicat Iorguş.

El a mai spus că Murad are două calităţi importante: este independent şi este liderul sectorului turistic din România.

“Mohammad Murad are două calităţi importante: este independent şi poate să rezolve aceste divergenţe politice, indiferent de orientare şi a doua este liderul sectorului turistic din România, cu o experienţă dovedită în pilonul principal de dezvoltare al oraşului nostru- turismul. Experienţa mea în administraţie întărită de o echipă de profesionişti cu oameni din Mangalia, alături de forţa în turism pe care o are Mohammad Murad pot face din oraşul nostru unul în care putem trăi şi munci cu onoare”, a mai spus Iorguş.

El a fost primar al municipiului între 1996 şi 2008, iar între 2008 – 2012 a fost deputat al PDL. În 2012 a candidat din nou la Primăria Mangalia, dar a pierdut alegerile.

Mohammad Murad s-a înscris în cursa pentru Primăria Mangalia ca independent în ultima zi în care putea face acest lucru, după ce cu câteva săptămâni mai devreme anunţase că va candida la Primăria Constanţa.

Primăria Mangalia este condusă din 2012 de Cristian Radu, care este candidatul PNL la alegerile din 2016 pentru un nou mandat.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.