PRU anunţă pe site că demarează de vineri o campanie de tip "Black Friday" în politică, oferind telefoane gratuite de la membrii "cu posibilităţi financiare" către cei care se înscriu pe site, dar şi celor care sunt deja membri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Începand cu 18 noiembrie ora 00:00 conceptul #BlackFriday intră şi în lumea politică. Sute de membri ai PRU cu posibilităţi financiare vor oferi gratuit smartphoneuri Samsung, Iphone, Huawei, etc către alţi membri ai PRU care şi trimit datele pe site dupa ora 00.00", se arată într-un mesaj postat pe site-ul formaţiunii.

PRU nu precizează şi condiţiile exacte de participare, explicând doar că se aplică tuturor membrilor înscrişi cu adeziune sau online.

"Este pentru prima dată când un partid politic are o propunere aşa de îndrăzneaţă suprapunând o acţiune politică celebrului eveniment comercial BlackFriday", mai scrie în anunţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.