Camera Deputaţilor a transmis, marţi, că informaţiile potrivit cărora ar fi izbucnit un incendiu în Palatul Parlamentului nu se confirmă, iar fumul din clădire este cauzat de unele lucrări de mentenanţă în unul dintre tunelurile de la subsol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ca urmare a unor relatări apărute în această dimineaţă în mass-media referitoare la incendiul din Palatul Parlamentului, facem următoarele precizări: în subsolul clădirii, într-unul dintre tuneluri, s-au efecuat unele lucrări de mentenanţă, activităţi curente de reparaţie şi întreţinere. În urma acestora, a rezultat mirosul de fum, care a fost aspirat de sistemul de ventilaţie, fără a produce însă vreun pericol. Precizăm, de asemenea, că nu a fost nevoie de evacuarea personalului sau de alte măsuri specifice de urgenţă, aşa cum apare în unele relatări de presă”, se arată într-un comunicat de presă al Camerei Deputaţilor.

Marţi dimineaţă, în jurul orei 10.00, la nivelul P al Palatului Parlamentului se simţea un miros puternic de fum.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.